Ledenvoordelen

DoctorAnyTime

Leden van UPPsy-BUPsy kunnen zich tegen een verminderd tarief inschrijven voor online agendafunctie bij Doctoranytime via onderstaande link :
https://doctoranytime-group.typeform.com/to/J9xUwB.

In het kader van COVID-19 biedt doctoranytime nu ook videoconsultatie aan voor die zorgverleners of patiënten voor wie een fysieke afspraak niet mogelijk is en voor de zorgverleners die gebruik maken van de agendafunctie van doctoranytime (zie hieronder voor meer info ivm dit ledenvoordeel)

Het enige wat de patiënt hoeft te doen is een afspraak voor een Videoconsultatie in te boeken in de agenda van de zorgverlener. Hij zal dan vijf minuten voor het begin van zijn consultatie een unieke link via SMS en mail ontvangen waarmee hij toegang heeft tot de Videoconsultatie.

De zorgverlener hoeft enkel naar de afspraak in zijn agenda te gaan om de Videoconsultatie te starten.

De Videoconsultatie voldoet in alle opzichten aan de algemene gegevens voor gegevensbescherming en we garanderen volledige vertrouwelijkheid van de persoonlijke gezondheidsgegevens van uw patiënten.

Het voorgaande wordt ook uitgelegd in deze demonstratie.
Meer info vindt u nog via volgende link :
https://pro.doctoranytime.doctor/nl-be/videoconsultatie

psycholoog.be

Psychologen aangesloten bij UPPsy-BUPsy betalen voor hun website bij www.psycholoog.be 60€ / jaar in plaats van 75€ / jaar.
Door dit ledenvoordeel verdient u dus de helft van uw lidgeld bij UPPsy-BUPsy terug!

Bestaande leden van psycholoog.be kunnen bij hun volgende facturatie aangeven dat zij lid zijn van UPPsy-BUPsy en zodoende van de korting van 15€ genieten.
Nieuwe leden kunnen bij aanvraag van een website bij psycholoog.be direct aangeven dat zij lid zijn van UPPsy-BUPsy en zodoende van de korting van 15€ genieten.

 

Connecteer

Nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief is enkel mogelijk voor actieve leden. Log eerst in.